top of page

COMPRA AMETLLES DE PROXIMITAT AQUI

Les ametlles són un dels fruits secs més nutritius del planeta, tenen un sabor delicat i dolç, i contenen infinitat de propietats beneficioses pel nostre organisme. Entre aquestes bondats destaca que ajuden a enfortir els ossos, el cabell, la pell i són bones pel cor.
Són riques en fibres, proteïnes, vitamines B i E, grasses saludables, ferro, calci, fòsfor… Berenar ametlles o prendre-les a mig matí poden ajudar a mantenir uns nivells saludables de colesterol; a més, contenen més fibra que qualsevol altre fruit sec.
Unes 20 ametlles ens aporten 100 calories plenes de propietats nutritives i saludables; i a causa del seu efecte saciant l’ametlla ajuda a controlar la gana. Una investigació publicada a la revista Europen Journal of Clinical Nutrition va descobrir que els participants que van menjar un grapat d’ametlles cada dia van experimentar una reducció de la sensació de gana sense augmentar el seu pes corporal. I són aptes per a tots perquè en contenir un baix índex de glucèmia són indicades per persones amb diabetis.
La manera més comuna de gaudir de tots els beneficis de les ametlles és prendre un grapat d’ametlles crues i amb la seva pell, o incorporant-les a ensalades, en batuts o postres. També podem preparar una mescla de varius fruits secs, a la que se li pot agregar major quantitat d’ametlles.

bottom of page