top of page
torro_carrella.png

COMPRAR TORRONS DE PROXIMITAT

A Carrella, ens enorgulleix oferir els millors torrons de proximitat directament des del cor del Pallars Jussà. Aquests són més que dolços: són una celebració de la tradició i una fusió de sabors autèntics que parlen dels nostres orígens. Els ingredients seleccionats amb esmerç i recollits a prop, com les ametlles de les valls properes, són la base del nostre torró de proximitat.

Cada tros de torró de Carrella és una finestra a la passió que posem en la nostra feina artesanal. Els sabors evocadors ens transporten als paisatges dels Pirineus i ens conviden a compartir moments especials amb els éssers estimats. Quan trieu els nostres torrons de proximitat, trieu donar suport als productors locals i abraçar una tradició que ens connecta amb la nostra comunitat.

La botiga Carrella és un lloc on el torró de proximitat és més que un producte, és una part viva de la nostra comarca. Cada mossegada és un homenatge als valors de la nostra terra i als gustos autèntics que ens uneixen. Amb els nostres torrons de proximitat, celebrem la bellesa de les coses fetes amb cura i amor, i compartim amb vosaltres la dolça essència de Tremp.

bottom of page