top of page

SOBRE NOSALTRES

CARRELLA

La tendència a portar un estil de vida més saludable s'està consolidant, això implica ser més conscients pel que fa al que consumim i al ritme que portem.

 

Una alimentació sana, equilibrar i exercitar cos i ment o utilitzar productes naturals per a la nostra cura personal, són alguns dels canvis que comencem a introduir a les nostres vides i en què ens encantaria acompanyar-vos.

 

Des de CARRELLA volem participar en aquesta gran evolució sent part activa del canvi, oferint productes alimentaris de proximitat i cura personal de màxima qualitat, 100% naturals.

 

Tenim clar que la natura ens pot donar tot el que necessitem, perquè som natura, i només tractant-la amb molta delicadesa, podrem continuar comptant amb ella.

La historia

BCH01592.jpg

Vam iniciar aquest projecte el dia 14 d'Abril del 2020, en plena pandemia. 

 

Vam néixer amb el propòsit i la il·lusió de crear un projecte familiar en què volíem enfortir els llaços amb un mateix, amb el planeta i amb els altres.

Elaborem tots els nostres productes artesanalment amb tota l'atenció i l'afecte que tenim.

Assegurant que durant la producció local s'han respectat els drets de tots els treballadors i arbres que participen en el procés de cuidar, recol·lectar, triar, transformar i comercialitzar.

Produïm els nostres productes alimentaris i els olis vegetals, a base dels nostres ametllers, en petits lots.

Un cop recol·lectada l'ametlla, l'emmagatzemem al nostre magatzem a Abella de la Conca on seguidament la anem trencat i d’escloscat segons demanda.

Les ametlles senceres es fan servir per a la part alimentària, transformant-la en els nostres productes agroalimentaris de qualitat suprema.

Les ametlles trencades es fan servir per a la part de cosmètica natural orgànica amb una premsa artesanal de baix rendiment però que ens brinda una qualitat inigualable, per servir un producte sempre fresc i pur que mantingui el 100% de les seves propietats.

IMG_7278.jpg
IMG_7282.jpg
IMG_7304.jpg

Respectem el medi ambient entenent que en som part responsable.

Donem suport a l'agricultura, a la producció de plantes i en l'economia de la població local ajudant a protegir la vida rural i el medi ambient.

Estimem els animals i l'entorn que ens envolta, els nostres productes no estaran mai testats.

Treballem per la generació de 0 residus i per això de la closca de l'ametlla la utilitzem per fer biomassa, intentant no deixar una petjada ecològica.

Les pells de l'ametlla les lliurem a una jove empresària del poble com a col·laboració perquè pugui fer tints naturals.

Volem que pugueu cuidar-vos per dins i per fora amb productes frescos, naturals i comestibles en la seva essència, procedents de la naturalesa.

Els nostres productes alimentaris estan dirigits a totes aquelles persones que volen menjar de proximitat, sense additius ni conservants.

La nostra cosmètica està adreçada a totes aquelles persones que conscientment escullen ser i sentir-se belles d'una manera alternativa i responsable.

IMG-4539_edited.jpg
image (5).png

A PARTIR DE 40€
ENVIAMENT GRATUIT
A TOTA LA PENINSULA 

image (3).png

24/48H 
ENTREGUES

image (2).png

DEVOLUCIONS

image.png

PAGAMENT SEGUR

image (4).png

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT 

image (6).png

ATENCIÓ PERSONALITZADA
676 169 335 

EL NOSTRE EQUIP 

bottom of page