top of page
botiga_carrella.png

CARRELLA - BOTIGA ONLINE DE PRODUCTES DE PROXIMITAT

A la botiga de productes de proximitat Carrella, portem l'autenticitat del nostre poble als vostres plats. Des de les nostres terres, us oferim una selecció exquisida d'ametlles, torrons i lots de Nadal entre altres productes que captiven els sentits. La nostra passió per l'elaboració artesanal es reflecteix en cada producte, creant una experiència única que ressalta els sabors autèntics i les arrels locals.

Les ametlles, recollides amb cura dels nostres camps, porten amb elles el gust de les terres trempolines. Els torrons artesanals són una explosió de tradició i dolçor que ens uneixen durant les festes. Els nostres lots de Nadal no només contenen productes exquisits, sinó que també porten el caliu de les celebracions a la vostra llar.

La botiga de productes de proximitat Carrella és més que un lloc de compra; és un espai on les connexions locals es reforcen i on cada adquisició és un acte de suport als nostres productors. A la nostra botiga online de productes de proximitat trobareu una part del nostre poble, Tremp, que ens recorda la bellesa de les coses fetes amb amor i dedicació.

bottom of page