top of page
oli_carrella.png

COMPRAR OLI DE PROXIMITAT

A Carrella destaquem per la nostra passió per l'oli de proximitat. Des dels camps de la nostra estimada Tremp, col·leccionem els fruits de l'olivera amb dedicació i respecte, per crear un oli de proximitat que reflecteixi l'essència de la nostra comarca i la riquesa de les terres que l'alimenten.

L'oli de proximitat que oferim és molt més que un ingredient culinari; és un testimoni gustatiu dels colors, els perfums i les tradicions dels Pirineus. Cada gota d'oli de proximitat és una connexió amb els nostres productors locals i amb la nostra terra. El seu sabor equilibrat i la seva qualitat artesanal són el resultat del treball minuciós i l'amor per allò autèntic.

A Carrella, ens sentim orgullosos de defensar la venda d'oli de proximitat. Cada ampolla és una declaració de suport als productors i als valors que compartim. Quan trieu l'oli de proximitat de Carrella, trieu una experiència que omple la cuina de caliu i els plats de sabor. La nostra botiga és un punt de trobada entre la tradició i la modernitat, on l'oli de proximitat és el protagonista d'una història que uneix la passió, el gust i la nostra comarca.

bottom of page