top of page
Oli d’oliva verge 2023

Oli d’oliva verge 2023

L'oli d'oliva verge extra Carrella és una perla de la gastronomia, un veritable oli de proximitat que reflecteix la riquesa de la terra dels Pirineus. Elaborat amb cura pels artesans locals del Pallars Jussà, aquest oli captura l'essència pura de la regió amb cada gota.

 

Produït a partir d'oliveres cuidades amb dedicació, Carrella és més que un oli; és un homenatge al patrimoni agrícola de la zona. L'extracció en fred garanteix la preservació dels aromes i les propietats saludables, creant un oli d'oliva dels Pirineus ric i equilibrat.

 

El sabor de Carrella destaca per la seva frescor i notes de fruita madura, combinades amb un toc picant característic, ideal per acompanyar una àmplia varietat de plats. Amb el seu compromís amb la qualitat i la proximitat, aquest "Oli d'Oliva verge extra" és un testimoni de la tradició i la innovació.

 

Descobreix el gust autèntic dels Pirineus i porta la màgia del Pallars Jussà a la teva taula amb l'oli d'oliva verge extra Carrella. Una oportunitat única per a deleitar els teus sentits i donar suport a l'agricultura local. No esperis més, experimenta la diferència i enriqueix els teus plats amb Carrella.

    € 7,50Price
    bottom of page