top of page
Galeta Canyella

Galeta Canyella

Descobreix la màgia de les galetes de canyella Carrella, una delícia que captura l'essència del Pallars Jussà. Cada galeta és una obra d'art, creada amb passió pels hàbils artesans locals. Aquestes galetes de proximitat no només ofereixen un gust exquisit, sinó també la qualitat d'un producte fet amb cura i dedicació.

 

La capsa de galetes de canyella de Carrella representa el millor dels "Pirineus", combinant ingredients tradicionals amb mètodes artesanals per crear un producte únic i inoblidable. Les galetes de canyella destaquen per la seva textura perfectament cruixent i un equilibri ideal entre dolçor i l'aroma càlid de la canyella, convertint-les en una elecció perfecta per a qualsevol moment.

 

A més, aquestes galetes són una elecció meravellosa com a galetes de Nadal, portant l'esperit festiu a la teva taula amb cada mossegada. Ideals per compartir en reunions familiars o per gaudir d'un dolç moment en solitud, aquestes galetes són un plaer per als sentits.

 

No esperis més per endolcir els teus dies amb les galetes de canyella de Carrella. Adquireix ara aquesta capsa de galetes i deixa't seduir pel seu sabor incomparable!

    € 4,50Price
    bottom of page