top of page
Capsa Galetes 500g

Capsa Galetes 500g

La capsa de galetes artesanals de Carrella és una delícia gourmet, perfectament representativa de l'essència del Pallars Jussà. Cada galeta és una galeta de proximitat, elaborada amb amor i atenció pels artesans locals que utilitzen ingredients naturals de la més alta qualitat. Aquestes galetes no són només un producte, sinó un testimoni de la rica tradició culinària dels Pirineus.

 

Dins d'aquesta capsa trobaràs una varietat de galetes dels Pirineus, cadascuna amb un toc únic. Des de sabors clàssics fins a innovadores combinacions, aquestes galetes captiven amb la seva textura cruixent i el seu sabor inoblidable. El toc distintiu d'aquesta col·lecció és la seva especialitat com a galetes de Nadal, que porten l'alegria de les festes directament a la teva taula.

 

Regala't un moment de plaer amb aquesta exquisida selecció de galetes artesanals de Carrella. Tant per compartir en reunions familiars com per gaudir en un moment de tranquil·litat, aquestes galetes són el complement perfecte per a qualsevol ocasió. No esperis més per descobrir aquests tresors dels Pirineus. Compra la teva capsa de galetes Carrella avui mateix!

 

Produim un assortit de galetes artesanes, que comercialtzem amb el nom GALETES ARTESANES DEL PALLARS les fabriquem en una fabrica a la capital del Pallars Jussà, Tremp. 

 

Dins de la nostra capsa de galetes podreu trobar, galetes amb diferents gustos. 
- Galeta Chiquita, es la base de totes les altres galetes. 

- Galeta Chip de xocola. 

- Galeta de Coco 

- Galeta de Cacao 

- Galeta de Canela

- Galeta d'Ametlla 

- Carquinyoli 

- Ametllat de Coco 

Tot això i molt més! 

    € 11,00Price
    bottom of page